tisdag 31 juli 2012

Nya infall...



(Pics from my Instagram @heltenkelt)

Idag var jag tillbaka på jobbet. Jag inleder det hela rätt så behagligt för nästa vecka är jag ledig igen. Här hemma händer det grejer mest hela tiden. Ny energi och nya infall. Lite märkligt som det kan bli. För det dokumenteras mest med iphonen. Hur var det egentligen? Köpte jag inte mig en ny fin kamera precis?! ;)

Kram på er!






söndag 29 juli 2012

Kors i taket. Ett inlägg!










Hej på er kära vänner. Nu var det så där länge sen igen, men nästa vecka börjar vardagen så smått och då hoppas jag det blir mer ordning och reda med inläggen. Många undrar om jag har slutat blogga men så är det inte. Jag har bara behövt en paus och den visade sig bli lite av det längre slaget. Jag har behövt fundera igenom vissa saker och framförallt väntat på inspirationen, och glädjen att blogga, utan att känna tvång.
På instragram däremot har jag varit betydligt mer aktiv. Kul och smått beroendeframkallande är det, och vill du se glimtar av min vardag så kan du kika in där. (@heltenkelt)

Men just nu är jag här och har precis kommit hem efter ett besök hos MO Inredning och Esteten i Arild. En byggnad fylld till bredden med de mest fina skatter. På bilden ser ni vackra Marie Olsson Nylander som bl a driver MO Inredning. Denna otroligt duktiga kvinna med en fingertoppskänsla få förunnat. Jag spanade
in ett skåp, (också) men jag har verkligen skåpförbud nu så det fick bli lite smått och gott istället.

Nu väntar snart middag och sen är det tidigt i säng. För imorgon bär det av till Bakken och då blir det åka av :)

Hoppas ni har det bra.

Kram
Anna-Malin

+ Foto: Anna-Malin

torsdag 19 juli 2012

Y.E.L.L.O.W







 
Den plötsliga dragningen mot det gula. Kan det vara avsaknaden av solen som gör det kanske?! Möjligt.

Kram på er.

Och tack för fina kommentarer i mitt förra inlägg.




+ Foto: Anna-Malin

onsdag 18 juli 2012

Tine K - Private Home









(Foto: Anna-Malin för Blackballoon)

Hej mina vänner. Jag tänkte att det kanske var dags att ge ett litet livstecken ifrån mig. Och det gör jag genom att visa några av mina personliga favoritbilder från Tine K´s hem som jag besökte på uppdrag av Blackballoon tidigare i våras. Det är med värme jag tittar på bilderna jag tagit samtidigt som det känns lite overkligt att ha varit där. Jag var så fokuserad på att fotografera och göra ett bra jobb att det nästan kändes som i en dimma. Helt galet fint var det iallafall och upplevelsen har jag sparat i en speciell plats i hjärtat.
Vill ni se alla bilder från uppdraget så kan ni kika in på Blackballoon´s blogg.

Nu ska jag fortsätta med mitt och jag har så mycket nytt jag vill visa er men det får ta sin tid. Jag njuter av semestern.

En stor kram till er.





torsdag 12 juli 2012

Venézia part one...




I år passade vi på att besöka Venedig. När vi steg upp på morgonen visade temperaturen redan +36 grader och den skulle senare komma att stiga till långt över 40 grader. Varmt med andra ord. Vi gav oss av mot Punta Sabbioni där vi skulle hoppa på den första lokalbåten till Lido och därifrån vidare för att uppleva Venedig från vattensidan sett. Det är svårt att återge känslan via bilder guppandes på en liten båt, tätt tätt packad av folk, lite smått hög av dieselångor i desperata försök att hålla kameran någotsånär stilla.



Det var ungefär som jag hade tänkt mig. Fast mycket mycket större. Och vackrare.
Så innerligt vackert...




(Och hörrni, kul att hitta många av er på Instagram! Det är nog lite lätt beroendeframkallande trots allt och jag kommer säkert att hänga där en del ;) @heltenkelt heter jag).

+ Foto: Anna-Malin

onsdag 11 juli 2012

Så var det väl min tur då...?





Jag har haft ett Instagramkonto i över ett år. Men inte nyttjat det särskilt ofta. Eller snarare, inte alls. För att jag inte tänkt på det, och inte tyckt att det varit särskilt roligt.
Precis som med mycket annat i mitt liv måste saker och ting mogna och nu var det väl dags att ge Instagram en chans då. För mobilen är ju alltid med.

Bilder tagna ikväll.

Vi ses imorrn!






Idag sitter jag här...




...bland diverse krafs och gör listor, drömmer och planerar olika projekt i huset. Ni som hängt med här ett tag vet ju min stora önskan om att måla vardagsrumsgolvet vitt, men mannen har ihärdigt vägrat. Nu plötsligt efter fem års tjat och försök till övertalning har han äntligen börjat ge med sig. Så pass att vi strax ska åka och köpa ett par provburkar färg för att testa på ett par golvplankor vi har i garaget. Jag håller tummarna det hårdaste jag kan, för att resultatet ska bli bra. Och då mina vänner, då hittar ni mig snart med penseln i högsta hugg, lyckligt leende.



tisdag 10 juli 2012

Delar av Italien...




Italien i svart och vitt. Kanske för att färgerna aldrig riktigt kan återge verkligheten och bilderna jag sparat på näthinnan förblir mina egna. Vi förbereder för nästa resa. Som kommer att börja någonstans i Toscana och sedan vidare till Frankrike. Kanske blir det redan i sommar om vädret fortsätter så här. Vi får se. Bil är ett bra sätt att färdas på. Det går inte att stressa i kilometerlånga bilköer - det är bara att luta sig tillbaka och träna på att finnas i nuet. Och oj vad jag tränar mig. Och övar med den nya kameran. Långsamt börjar vi bekanta oss med varandra.

Hoppas ni har det bra.




måndag 9 juli 2012

En plats i solen...




Hemma igen. Efter dagar av total avkoppling. Dagar som fyllts av sol, bad, god mat, massor av tid med familjen och så långt ifrån internet man kan komma. Nu ska jag så sakta försöka koppla på igen.

Det känns skönt att vara tillbaka.